Medvědí česnek je hitem posledních let: Zázrak z lesa ...
Bylinkové máslo Potřebujete: 250 g másla, 60 g medvědího česneku, ½ lžičky soli Postup: Máslo nechte změknout, pak vložte i s česnekem a solí do mixéru a krátce rozmixujte. Hotovou směs dejte do misek, nebo formiček a nechte vychladit. Můžete ji také
Domácí máslo za deset minut. Krok za krokem -
Jakmile se vám bude zdát máslo dostatečně hutné, vyklopte je a podmáslí slijte. Pak hroudu másla hněťte pod proudem studené vody na prkénku, aby se vyloučily zbytky syrovátky. Ti poctiví hrudku vrátí do mixéru a nechají ji ještě promísit a nechat vyl
Nejrychlejší zprávy | Jižní Čechy Teď!
9.2.2014 09:31 STRAKONICE - Vzpomínkový večer k nedožitým devadesátinám rodáka Josefa Režného se uskuteční v úterý 11. února od 19 hodin v Rytířském sále… 0 komentářů Více info Masopustní veselí bude trvat měsíc
Máslo –
Pokud si doma vyrobíte vlastní máslo, máte zaručeno, že je čerstvé a nikoliv rozmrazené po dvou letech ze skladových zásob. Při přípravě klasického másla oproti cenám v obchodě příliš neušetříte, pokud máte rádi bylinkové či slané máslo, pak se domác
Recepty Dominiky Jojkové: Kuřecí maso sous vide a smoothie ...
bylinkové máslo. Postup. Maso si nejprve omyjete a očistíte. Takto připravené maso pak osolíte, opepříte a vložíte do vakuovacího pytlíčku. Do pytlíčku pak vložíte plátky citronu, 2 snítky tymiánu, česnek, který lehce rozmáčknete, máslo a olivový ole